Maatregelen coronavirus Waddenkantoor


Het Waddenkantoor in Harlingen neemt de gezondheid en veiligheid van medewerkers én bezoekers zeer serieus. Daarom werken de medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis.

Het is echter (nog) niet verboden om op het Waddenkantoor te werken of vergaderen. Maak hierin zelf een goede afweging. Volg de maatregelen van het RIVM. Denk aan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter, het goed wassen van de handen, niezen in de elleboog en geen handen schudden.

I.v.m. de beperkte aanwezigheid van medewerkers op het Waddenkantoor is iedereen zelf verantwoordelijk voor de logistieke planning rondom vergaderingen én het schoon en netjes achterlaten van werkplekken en vergaderruimtes.

Het telefoonnummer van het Waddenkantoor zal slecht tot niet bereikbaar zijn. Daarom het verzoek om bij vragen een mail te sturen naar info@dewaddeneilanden.nl. De mail wordt dagelijks gelezen. Bedankt alvast!