Iepen Mienskipsfûns weer open voor subsidieaanvragen

Friezen met een goed idee om de leefbaarheid in hun dorp, stad of op hun eiland te verbeteren, kunnen van 17 september tot en met 12 oktober 2018 17:00 uur subsidie aanvragen uit het Iepen Mienskipsfûns.

Met deze regeling helpt de provincie initiatieven uit de mienskip uit te voeren.

Projecten in volle gang

Fryslân bruist van de initiatieven. Projecten die eerder subsidie ontvingen, zijn in volle gang. Van duurzaamheids-projecten tot projecten op het gebied van energie, kunst, cultuur, natuur, voorzieningen, zorg, sport en recreatie.

De projectbureaus van Streekwurk in de vijf regio’s helpen graag bij het opstellen van een plan en de aanvraag.

Aanvragen en informatie

Meer informatie over het Iepen Mienskipsfûns en het aanvragen van subsidie is te vinden op www.streekwurk.frl/IMF.